Vieta, kur į darnią visumą susipina XIX a. vid. įkurto dvaro ansamblio istorija, senieji LDK virtuvės receptai, geriausios vietinės žaliavos ir zanavykiškas svetingumas. Siekiant išsaugoti ne tik kulinarinį, bet ir kultūrinį krašto paveikslą, puoselėjamos senosios tradicijos ir kuriamos naujos, atspindinčios šiuolaikinio gyvenimo aktualijas šiame istoriniame kontekste.
Vienintelis restoranas Lietuvoje, kuriame maistas tiekiamas užnešimais, pagal senąsias tradicijas, o degustacijos bei puotos pradedamos rankų plovimu rožių vandeniu. Autentiškoje dvaro virtuvės aplinkoje tai suteikia dar daugiau emocijų ir nuteikia pasiduoti virtuvės šefo valiai. Kiekvienas patiekalas turi ne tik gamybos, bet ir ragavimo specifikos – savotiško etiketo, su kuriuo svečiai supažindinami.
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur
KROSNYJE KEPTAS LIETUVIŠKAS VARŠKĖS SŪRIS
Agurkų medus | peletrūnų druska | čiobreliai.
GRYBŲ „SŪRIS“
Skrudintos kreivabūdės | marinuoti burokėliai.
OBUOLIŲ VYNE TROŠKINTA KARKUTĖ
Kepti pastranokai.
JUODŲJŲ SERBENTŲ SORBETAS
Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur
KROSNYJE KEPTAS LIETUVIŠKAS VARŠKĖS SŪRIS
Agurkų medus | peletrūnų druska | čiobreliai.
RŪKYTA SKUMBRĖ
Marinuoti agurkėliai | karamelizuoti svarainiai.
AVIENOS IR BALTO VYNO SRIUBA SU PUPELĖMIS
ELNIENOS ZRAZAS
Keptas raugintas obuolys | bulvės su saulėgrąžomis.
RAUDONŲJŲ SLYVŲ TARTA
Beržų g. 3, Tubelių km, Lukšiai, Šakių rajonas
Virtuvės kuchmistras – Artūras Rakauskas
Rezervacijai:
+370 614 68883
Degustacijų pateikimo laikas:
IV – VII 12:00 – 19:00