restaurant-cover

Zyplių dvaro virtuvė restoranas „Kuchmistrai“

Vieta, kur į darnią visumą susipina XIX a. vid. įkurto dvaro ansamblio istorija, senieji LDK virtuvės receptai, geriausios vietinės žaliavos ir zanavykiškas svetingumas. Siekiant išsaugoti ne tik kulinarinį, bet ir kultūrinį krašto paveikslą, puoselėjamos senosios tradicijos ir kuriamos naujos, atspindinčios šiuolaikinio gyvenimo aktualijas šiame istoriniame kontekste.

Apie restoraną

Vienintelis restoranas Lietuvoje, kuriame maistas tiekiamas užnešimais, pagal senąsias tradicijas, o degustacijos bei puotos pradedamos rankų plovimu rožių vandeniu. Autentiškoje dvaro virtuvės aplinkoje tai suteikia dar daugiau emocijų ir nuteikia pasiduoti virtuvės šefo valiai. Kiekvienas patiekalas turi ne tik gamybos, bet ir ragavimo specifikos – savotiško etiketo, su kuriuo svečiai supažindinami.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 30 Eur

KROSNYJE KEPTAS LIETUVIŠKAS VARŠKĖS SŪRIS

Agurkų medus | peletrūnų druska | čiobreliai.

GRYBŲ „SŪRIS“

Skrudintos kreivabūdės | marinuoti burokėliai.

OBUOLIŲ VYNE TROŠKINTA KARKUTĖ

Kepti pastranokai.

JUODŲJŲ SERBENTŲ SORBETAS

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

KROSNYJE KEPTAS LIETUVIŠKAS VARŠKĖS SŪRIS

Agurkų medus | peletrūnų druska | čiobreliai.

RŪKYTA SKUMBRĖ

Marinuoti agurkėliai | karamelizuoti svarainiai.

AVIENOS IR BALTO VYNO SRIUBA SU PUPELĖMIS

ELNIENOS ZRAZAS

Keptas raugintas obuolys | bulvės su saulėgrąžomis.

RAUDONŲJŲ SLYVŲ TARTA

Beržų g. 3, Tubelių km, Lukšiai, Šakių rajonas

Virtuvės kuchmistras – Artūras Rakauskas

Rezervacijai:

+370 614 68883

restoranas@kuchmistrai.lt

Degustacijų pateikimo laikas:

IV – VII 12:00 – 19:00

Galerija